Word lid

IAB Belgium maakt deel uit van het wereldwijde IAB netwerk die allen dezelfde missie delen: grow the digital market! In België doen we dit door ons te concentreren op drie focuspunten, die meteen ook de drie Werkgroepen zijn: Regulate, Inspire en Educate. Zij vormen het hart van de associatie en ontwikkelen samen met de Task Forces de projecten die onze markt in al haar facetten stimuleert.

Door je bedrijf bij IAB-Belgium aan te sluiten, vervoeg je een netwerk van enthousiaste en gemotiveerde professionelen waarmee je kennis en ervaring kan uitwisselen om inzichten te verwerven en aldus mee te groeien in de digitale reclamemarkt. IAB staat open voor alle bedrijven, van éénmanszaken tot multinationals, die interactive advertising en digital marketing hoog in het vaandel dragen. In de ledenlijst kom je te weten welke +200 bedrijven uit de verschillende domeinen (adverteerders, media-agentschappen, reclame-agentschappen, uitgevers, regies en gespecialiseerde dienstenleveranciers) reeds lid zijn.

3 redenen om nu lid te worden:

  1. Toon je professionalisme als digitale marktspeler

  2. Krijg toegang tot alle onderzoek, publicaties, artikels, cases in de IAB-Community

  3. Profiteer van het IAB-netwerk om contacten te leggen, kennis en inzichten te vergaren en te delen en om je bedrijf te promoten